Bitserver

Als klant van Bitserver Internetdiensten bent u gewend aan een snelle service, betrouwbare hosting en een goede oplossing bij internetproblemen. Dát is waarom u ons heeft gekozen als uw internetpartner. De internetsite, uw e-mail: dat moet gewoon werken. Het is tenslotte een belangrijk onderdeel binnen uw bedrijf. 

Bij de overname van Bitserver hebben wij, Elcanet, een lastige start gehad, eerst de overstap van Boekel-it naar JanNico. JanNico heeft om te proberen de kwaliteit hoog te houden eerst een andere partner gezocht waar hij alles naar toe verhuisd heeft, later bleek dit helaas niet zo'n verstandige keuze. Daarna is het afgelopen jaar de samenwerking met Elcanet van de grond gekomen. Wij zijn avonden en nachten bezig geweest om langzaam de sites en de mail naar onze eigen hosting omgeving (gebaseerd op servers in een VM-Ware platform met hoge snelheid en hoge redudantie). Van alle site moesten er 2 weken geleden nog 48 sites verhuist worden, toen bleek dat er een veiligheids probleem was op die server. Het bericht sorry er is malware geconstateerd, de site's doen het nog en de mail ook, bleek verre van waar. Wij zijn vrijdag, zaterdag en zondag tot laat bezig geweest om alles naar onze servers te verhuizen en hebben ondertussen alles verhuisd.

Mocht u nog problemen ondervinden met uw site of email verkeer laat het ons weten, wij zullen ons uiterste best doen om het zo snel mogelijk te verhelpen. Wij hebben de service voor u opgepakt en zullen met JanNico als onze achtervang op Texel, proberen onze service en diensten zo goed mogelijk uit te voeren.

Bij vragen of problemen wilt u graag snel worden geholpen. Bij Elcanet is de bereikbaarheid gegarandeerd wij werken met een groter team en zijn altijd bereikbaar. Met jaren ervaring in systeembeheer en Internetdiensten weten wij als geen ander een probleem te analyseren en de juiste oplossing te bieden.

Waarom is Bitserver verkocht? Om een goede dienstverlening te waarborgen is het tegenwoordig van belang om volume te hebben, minimaal 1000 sites hosten, hierdoor kunnen de kosten omlaag en blijft de knowhow op peil. De ontwikkeling gaat zo snel dat het voor kleinere hosting bedrijven steeds moeilijker wordt op up to date te blijven. Dit is nu gewaarborgd, wat voor u als klant ook het voordeel heeft dat er concurrerend gewerkt kan worden.

Onze contactpersoon op Texel is en blijft JanNico van der Ploeg, maar u kunt natuurlijk ook direct naar ons bellen via 085 8880444.
Bitserver Adv
Share

Voip
Wij bieden u IP telefonie aan tegen gunstige prijzen. Lees meer...

service icon firewall
Hoe is het gesteld met onze veiligheid ?
Lees meer...

service icon cloud
Wat is die Cloud nou eigenlijk en wat doen we ermee ? Lees meer...

service icon support
Hoe maak ik een Support ticket aan ? Lees meer...

service icon mail
Onze uitgekiende back up strategie!
Lees meer...