Bits Bonaire

Waarom Bonaire, tja net als veel mensen een vakantie en verkocht :-))

Het eerste dat mij opviel was het toch wel dure telefoneren met Nederland en ik -als hosting provider- dacht: Daar moeten we iets mee doen. Dus Elcanet Bonaire aangevraagt bij de KvK. (zie verder bij Elcanet Bonaire) Daarnaast in mijn achterhoofd misschien leuk om wat standaard hosting aan te bieden.
We weten allemaal hoe het hier (op Bonaire werkt) het gaat niet zo snel, dus na lang op BuZa gewacht te hebben, was ik intussen met Hannie en Gijs in aanraking gekomen. Hannie deed voorheen BitsBonaire en had nogal het een en ander om handen. Hieronder een stukje door haar zelf aangegeven:

"Het hebben van meerdere bedrijven betekend, dat je constant moet jongleren met de verschillende taken. Het heeft ook tot gevolg, dat geen enkel project eigenlijk 100% perfect kan worden afgemaakt voordat er met de volgende klus moet worden begonnen, wat erg stressvol en frustrerend is. 
Omdat we kwaliteit belangrijker vinden dan kwantiteit, hebben we besloten dat we prioriteiten moeten gaan stellen en we hebben die bij onze eigen projecten op Bonaire gelegd (Perla Boneriano en Bonaire East Coast Diving). Dat houdt dus in, dat we de moeilijke knoop hebben moeten doorhakken om een goede opvolger voor onze werkzaamheden voor BITS bv te zoeken.
Gelukkig hebben we deze opvolger gevonden in de persoon van William Lagerberg, die per 1 april 2010 de activiteiten van BITS bv heeft overgenomen. William zal het bedrijf voortzetten in dezelfde geest als waarin wij het altijd hebben gedaan. De service blijft op een even hoog niveau en de prijzen zullen niet worden verhoogd. Bestaande afspraken blijven gehandhaafd. Daarnaast zullen wij nog een paar maanden beschikbaar blijven voor William om de overdracht zo soepel mogelijk te laten verlopen."

Uiteraard zijn er wat kleine probleempjes geweest van klanten die wel een website hadden uit coulance maar verder helemaal niets betaalden, U begrijpt dat dit uit commercieele overweging moeilijk te rijmen was. Hier hebben wij geprobeerd zo goed mogelijk mee om te gaan, helaas niet altijd naar tevredenheid.
We hebben wel wat commerciele activiteiten bv: The Animal Shelter, MiVaBo, MerrysBonaire, Bonaire saillingschool en nog vele anderen.

In elk geval draaien alle sites optimaal en hebben wij op Bonaire een vaste contact persoon, in de vorm van Marc Kooij die websites voor BitsBonaire maakt en de kleine probleempjes her en der oplost.

Marc is erg actief met ranking in Google en kan ervoor zorgen dat uw site hoger in de zoekmachines terecht komen.Logo-BITS

Share

Voip
Wij bieden u IP telefonie aan tegen gunstige prijzen. Lees meer...

service icon firewall
Hoe is het gesteld met onze veiligheid ?
Lees meer...

service icon cloud
Wat is die Cloud nou eigenlijk en wat doen we ermee ? Lees meer...

service icon support
Hoe maak ik een Support ticket aan ? Lees meer...

service icon mail
Onze uitgekiende back up strategie!
Lees meer...