Waarom Elcanet ?

Tja waarom zult u uw internet voorzieningen bij elcanet neerleggen, er zijn zoveel leveranciers, en ach ze doen allemaal hetzelfde!!

Neen dat is nou net niet waar. Wij willen ons profileren boven die anderen, in kwaliteit, service en snelheid. Soms is dat erg moeilijk maar meestal gaat dat ons heel goed af. Een goed voorbeeld hiervan is dat meer dan 80% van onze klanten door onze klanten bij ons terecht is gekomen en wat is beter dan mond op mond reclame.

Wij hebben een klein team gemotiveerde mensen, die stuk voor stuk hun eigen kwaliteiten hebben. Ieder voor zich gemotiveerd om u als klant zo goed en snel mogelijk te helpen, hoe klein uw probleem of vraag ook is wij zullen altijd een proberen een antwoord te geven waarbij u als klant zich comfortable voelt.

Hoe zorgen wij dat de kwaliteit hoog is en hoog blijft, alle producten die wij leveren, gebruiken wij zelf ook om continue te testen of onze producten nog steeds aan onze hoge normen voldoen. Als er een keuze is tussen laag middel en hoog zullen wij gaan voor maximale kwaliteit. Hier ligt uiteraard een kostenplaatje maar op de langere duur merken wij dat het positief uitpakt.

Een goede service waarborgen wij door een maximale beschikbaarheid, (voorzover een kleine organisatie dit toestaat) altijd bereikbaar via ons email gestuurde ticket systeem. Waar wij ons ook bevinden altijd kunnen wij zorgen dat uw belangen goed behartigd worden.

Het bereiken van een hoge snelheid is bepaald door onze keuze voor het groenste datacentre van nederland, Gyro centre Amsterdam.

corridor_cyberHet datacenter is als een van de eerste datacentra in Europa in het bezit van de EUE-certificering (Energy Usage Effectiveness norm), een bewijs dat we voldoen aan de strengste milieu-eisen van dit moment, welke per 2011 verplicht worden in de gehele EU. Door ook 100% duurzame energie in te kopen (van windmolenparken), en pro-actief het energieverbruik te beheersen, zijn onze klanten ervan verzekerd in een "groene" omgeving gehost te zijn.

Het datacentrum van GYRO Center is beschermd tegen inbraak, brand en stroomuitval. Via een geavanceerd Building Management System (BMS) worden alle kritieke processen beheerd en bewaakt. Dit systeem levert meer dan voldoende veiligheid, zodat bijvoorbeeld ook grote ondernemingen in de luchtvaart, ICT, verzekeringen, financiƫn en media voor GYRO Center kiezen.

 

Share

Voip
Wij bieden u IP telefonie aan tegen gunstige prijzen. Lees meer...

service icon firewall
Hoe is het gesteld met onze veiligheid ?
Lees meer...

service icon cloud
Wat is die Cloud nou eigenlijk en wat doen we ermee ? Lees meer...

service icon support
Hoe maak ik een Support ticket aan ? Lees meer...

service icon mail
Onze uitgekiende back up strategie!
Lees meer...