Cloud technology

Met cloud computing wordt hardware en software via het internet aangeboden. Dit heeft een aantal voordelen. Zo betaald u een vast bedrag per maand en behoren investeringen in soft- en hardware tot het verleden. De capaciteit is met een druk op de knop te vergroten zodat u altijd voldoende capaciteit hebt. De beschikbaarheid is hoger dan reguliere oplossingen. Als een server uitvalt dan zal de dienst automatisch worden overgenomen door een andere server in de cloud.

               CLOUD

Wij bieden Infrastructure as a Service (IaaS) en Software as a Service (SaaS) oplossingen aan.

IaaS

Met IaaS worden servers en werkstations via de cloud aangeboden. De implementatietijd en onderhoudskosten worden sterk gereduceerd omdat veel taken niet meer nodig zijn of geautomatiseerd worden. Zo is er geen onderhoud aan hardware nodig en kunnen servers en werkstations in minuten in plaats van uren geïnstalleerd worden.

SaaS

Met Software as a Service wordt software via het internet aangeboden. U hoeft zich niet meer bezig te houden met software licenties en betaalt een vast bedrag per maand. Wij bieden Webhosting, Microsoft BPOS, Exchange, Sharepoint, Office Live Meeting en Office Communications Online aan.

 

 
Share

Voip
Wij bieden u IP telefonie aan tegen gunstige prijzen. Lees meer...

service icon firewall
Hoe is het gesteld met onze veiligheid ?
Lees meer...

service icon cloud
Wat is die Cloud nou eigenlijk en wat doen we ermee ? Lees meer...

service icon support
Hoe maak ik een Support ticket aan ? Lees meer...

service icon mail
Onze uitgekiende back up strategie!
Lees meer...