Diensten


xserve_cyberOns Hosting platform is begonnen met uitsluitend Apple apparatuur vanuit onze expertise als Apple dealer.

Wij proberen als partner op een heel klant vriendelijke manier alles zoveel mogelijk onze klanten uit handen te nemen. Hier mag, vinden wij, een kostenplaatje tegen overliggen. Het laatste jaar maken wij bij vooral nieuwe klanten een sterke vraag door naar een zelf te managen systeem. Dit hebben wij getracht te realiseren op het linux platform met als basis CentOS hetgeen een grote bekendheid en hoge betrouwbaarheid waarborgt.

Bij nieuwe klanten proberen wij wel eens uit te leggen hoe dat zo gegroeid is: 7 jaar geleden als je toen bij een ISP om de ip gegevens van een mailserver of het veranderen van een mx record vroeg, omdat je dat bij een klant op dat moment nodig had, kon dat eigenlijk onmiddelijk gerealiseerd worden. Een jaartje later begon het met een fax sturen en nog wat later kon het niet meer dezelfde dag, toen hadden wij al bedacht dat dat niet zo'n goed uitgangspunt was. En zijn voor onze klanten zelf gaan hosten, hetgeen uitgegroeid is tot best wel een hele onderneming. Na ruim 5 jaar eigenlijk alleen maar met apple bezig geweest te zijn, zijn wij langzaam maar zeker steeds meer direct Unix gaan gebruiken, dan volgt vanzelf Linux, door de grote hoeveelheid open source software.

Als Hosting platform zij we begonnen met 4D Webstar, hetgeen in mijn optiek nog steeds een van de mooist opgebouwde pakketten is en nog steeds draait. Daarna zijn we gewoon op OSX server gaan hosten  heel betrouwbaar maar arbeids-intensief. Met een seperate mailserver van het merk Kerio. Waarbij klanten nu de mogelijkheid hebben te kiezen tussen standaard mail en Kerio mail.

Share

Voip
Wij bieden u IP telefonie aan tegen gunstige prijzen. Lees meer...

service icon firewall
Hoe is het gesteld met onze veiligheid ?
Lees meer...

service icon cloud
Wat is die Cloud nou eigenlijk en wat doen we ermee ? Lees meer...

service icon support
Hoe maak ik een Support ticket aan ? Lees meer...

service icon mail
Onze uitgekiende back up strategie!
Lees meer...